Joves

Som Rurals Som de Muntanya

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI 

Federació Allem: Som una agrupació d’entitats socials, sense ànim de lucre, dedicades a la prestació de serveis de suport per a les persones amb discapacitat, i altres col·lectius vulnerables de la província de Lleida, Alt Pirineu i Aran.

Presentació Allem.pdf

Projecte Som Rurals Som de Muntanya: És un servei de suport i acompanyament sociolaboral per a persones de zones rurals en situació de vulnerabilitat que pateixen aïllament no desitjat per viure en territoris rurals o de muntanya.

El perfil dels usuaris és: persones amb discapacitat, problemes de salut mental i altres causes d'exclusió social, que veuen agreujada la seva situació per l'aïllament no desitjat de viure en territoris rurals o de muntanya i que pateixen dificultats d'accés a serveis socials de suport adequats a la seva realitat.

La metodologia és l'atenció centrada en la persona i el treball comunitari. Partint de les experiències de desplegament de serveis d'atenció domiciliària / suports a la llar, i de les figures de l'assistent personal i l'assistent legal.

Impacte que es vol aconseguir:


Presentació Som Rurals Som de Muntanya.pdf

CONTACTE

Carrer Pere Cabrera 16Pis 3 - Oficina D, 25001 Lleida

973132416 | allem@allem.cat