Joves

Espai Jove El Racó

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

L'Espai Jove «El Racó», situat a la rambla de Lluís Sanpere 22 de Cervera, és un servei que ofereix informació, assessorament i activitats de participació i oci pel conjunt de joves del municipi que tenen una edat compresa entre els 12 i els 35 anys.

Aquest espai de la regidoria de Joventut treballa, de forma coordinada, amb altres agents que treballen amb aquest col·lectiu: L’Oficina Jove de la Segarra (amb qui comparteix instal·lacions), els centres educatius de secundària (Institut Antoni Torroja i Institut La Segarra), el CAP de Cervera i la cooperativa Lleure Quàlia (amb qui es du a terme el projecte Keep Calm).

A més, durant el curs escolar, l’equip de dinamització del Racó acompanya a l’equip de l’Oficina Jove en la realització de dinàmiques i tallers adreçats als alumnes de secundària dels centres educatius de Cervera.

A les nostres instal·lacions, els/les joves poden trobar 2 zones diferenciades. La primera zona, en la qual es realitzen les atencions presencials. La segona, que és la que s'utilitza per dur a terme activitats formatives i d’oci. Aquesta darrera està dividida en una sala amb diferents jocs i una altra que es pot utilitzar com a aula d’estudi (individual i en equip), així com per la realització d’activitats de treballs manuals i artístiques.

​No obstant això, les activitats de l’Espai Jove «El Racó» no es limiten només dins de les seves instal·lacions: També organitza diferents activitats exteriors pel col·lectiu jove del municipi i col·labora en la realització d’activitats. En són exemples el Parc de Nadal de Cervera, els Camps de Treball Local i Nacional o en la commemoració de dies internacionals. 

Objectiu:

Ampliar l'oferta de lleure per als joves del municipi. Desenvolupar activitats dirigides i de formació. Donar als nostres joves d'un espai de referència i trobada amb serveis i activitats de i per a ells.

CONTACTE

Rambla de Lluís Sanpere, 22, 25200 Cervera, Lleida

espaijovecervera@gmail.com | 973531277