General

La Sàlvia, cooperativa de serveis a la llar de Cervera

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

La Sàlvia ofereix serveis d’atenció i de cura a les persones i a les llars del municipi de Cervera. Ha nascut com una branca de la cooperativa de cures La Sempre Viva. 

Totes les persones interessades a demanar els serveis de la cooperativa poden contactar-hi a través del telèfon 673 58 48 66 o al correu lasemprevivacooop@gmail.com. També es pot trobar la informació al web www.lasemprevivacures.cat.

De moment s’ha contractat una persona d’origen migrat, membre del grup impulsor de Cervera, que dinamitzarà el projecte i posarà en pràctica la perspectiva antiracista, i tot el que comporta, a l’equip de treball i a la societat en general.

El projecte s’ha creat amb l’objectiu de garantir drets laborals i condicions a moltes de les dones que actualment ja realitzen aquesta tasca però que es veuen obligades a fer-ho sota l’economia submergida i sense cap tipus de cobertura legal, i a la vegada, també per poder oferir a les persones grans o dependents una atenció professional i personalitzada de les seves necessitats.

La creació de la cooperativa ha estat impulsada des de la Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+, amb el suport i assessorament de Ponent Coopera, i compta amb un grup impulsor a Cervera format per persones voluntàries i interessades en els serveis.


La Sàlvia.pdf

CONTACTE