General

Associació Catalana d'Afectats/des de Fibromiàlgia i d'altres SSC (ACAF) a Cervera

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

L'Associació Catalana d'Afectats/des de Fibromiàlgia i d'altres SSC (ACAF) es va constituir el desembre de 1999 i, actualment, compta amb més de 4.000 persones associades d'arreu del país. Actualment, també compta amb un bon nombre de persones no afectades que col·laboren en l'assoliment dels fins de l'entitat. Les activitats de l'ACAF es financien a través de les quotes socials, subvencions d'administracions públiques i donatius particulars.

L'associació va néixer dedicada a l'atenció de la fibromiàlgia (FM), però de seguida va anar incorporant també la síndrome de fatiga crònica / encefalomielitis miàlgica (SFC/EM) i la sensibilitat química múltiple (SQM) i darrerament també l'electrohipersensibilitat (EHS). Per aquesta raó es va considerar convenient incorporar el concepte de Síndromes de Sensibilització Central, i tenint en compte totes aquelles altres síndromes de sensibilització central que puguin estar-hi relacionades.

Tenen establertes seus territorials d'activitats a diverses comarques, en espais cedits per administracions, entitats i institucions, i estem treballant per tal de poder establir-ne algunes més. 

Actualment s'està creant una seu de l'ACAF a la Segarra. Si necessites més informació o desitges formar-hi part, contacta amb el CAP de Cervera. Les instruccions per a associar-te les podràs trobar al següent enllaç

ACAF-ACTIVITATS_PRESENCIALS-EN LINIA-abril-juny_2023.pdf
cartell seu Segarra_2023.pdf

Activitats a Cervera

CONTACTE

Avinguda de Duran i Sanpere, 45, 25200 Cervera, Lleida

973531048