General

Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED)

DESCRIPCIÓ DEL CENTRE

La UNED és la universitat pública més gran d'Espanya tant en nombre d'estudiants com en oferta acadèmica, així com el campus més gran d'Europa, i es dedica, des de fa 50 anys, a universalitzar un Ensenyament Superior de qualitat a través d'un model d'ensenyament en línia i semipresencial líder al seu sector.

Sens dubte, una de les àrees de més creixement de la UNED ha estat la seva oferta acadèmica, que augmenta cada any amb noves titulacions, adaptant-se a les exigències de la Societat del Coneixement amb la creació, per citar alguns exemples, dels Graus Combinats o els recents Microtítols, pioners a Espanya i que responen a l'aposta europea pels Short Lear

Moguda per la seva vocació d'universalitzar l'Educació Superior i facilitar l'accés a la Universitat a qualsevol persona amb independència de la seva ubicació o situació laboral i familiar, la UNED comença la seva expansió geogràfica amb l'objectiu d'apropar la seva oferta als nuclis de població més allunyats de les grans metròpolis.

Neixen així els Centres UNED, que assentaran el peculiar mètode docent de la universitat juntament amb la figura exclusiva dels professors-tutors. De seguida, la UNED posa el focus fora de les seves fronteres i inicia el seu camí internacional tant a Europa com a Amèrica, exportant-ne el model educatiu.

Un d'aquests centres és el de Cervera. La seva missió és és que tots els ciutadans del nostre entorn tinguin accés flexible al coneixement relacionat amb l'educació superior universitària, mitjançant la modalitat d'aprenentatge semipresencial i a distància, i al desenvolupament professional i cultural de major interès social.

Pots consultar la informació del centre de la UNED a Cervera, així com els estudis que oferta en el següent enllaç.

CONTACTE

Carrer Canceller Dou, 1, 25200 Cervera, Lleida

info@cervera.uned.es | 973530789

https://www.unedcervera.com/cacervera/index.php