General

Taula de Salut Mental Urgell-Segarra

La Taula SocioSanitària agrupa a més de 15 entitats que treballen per a una major qualitat de vida sanitàriament i socialment a Cervera. 

Aquesta taula, nascuda a finals de 2019, es va crear amb la finalitat de poder coordinar accions i reforçar la relació entre diferents agents i entitats que l’integren per tal de vetllar per uns serveis d’atenció social i sanitària de qualitat.  Agrupa prop d’una vintena d’entitats cerverines que treballen per una millor qualitat de vida del conjunt del municipi.

Davant d’aquest fet, es va constituir un Grup Motor encarregat de recollir les necessitats i problemàtiques que tenien les diferents entitats mitjançant un seguit d’entrevistes. Posteriorment, amb l’arribada de la pandèmia provocada per la COVID-19, aquest grup va continuar treballant però va haver de posposar algunes accions previstes, entre les quals la convocatòria de totes les entitats que integren aquest òrgan.

Durant el transcurs de l’acte, que va comptar amb prop d’una trentena de persones procedents de diferents entitats, el Grup Motor va exposar les diferents necessitats i problemàtiques que van detectar dividint-les en quatre eixos: Xarxa, entitats i voluntariat; Persones dependents: grans, diversitat funcional, salut mental; Inclusió: equitat, immigració, gènere i pobresa; i, finalment, Infraestructures i serveis. Tot seguit, els i les assistents van poder desenvolupar les accions que es podrien desenvolupar per a cadascun d’aquests eixos.

Actualment, la Taula SocioSanitària estructura la seva activitat al voltant de quatre eixos de treball: 

CONTACTE

Paeria de Cervera 

973 53 00 25